CISTELLA DE COMPRA

Total: 0,00 

Tramitar Compra

Espanya Península: enviament gratuït per a comandes > 100€

Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

  • /

NOSALTRES

ESPERIT ROCA - DESTIL·LERIA NEIX PER LA VOLUNTAT DELS GERMANS ROCA D’APORTAR LA SEVA VISIÓ DELS PAISATGES, DE DESTIL·LAR-LOS I DE BRINDAR-NE UNA NOVA MIRADA LÍQUIDA.

Buscant alimentar i fer feliç la gent, la família Roca-Fontané porta unes quantes generacions en l’art de combinar elements diferents, procedents de territoris diversos, propers i llunyans. D’ençà del naixement d’El Celler de Can Roca aquest joc de maridatges s’ha multiplicat. En Joan des de la cuina; en Jordi, des de l’obrador, i en Josep des del celler, l’hàbitat del vi. Què és un celler, sinó, un conservatori de paisatges?
El món del vi porta en Josep a visitar i a enamorar-se dels hàbitats dels grans vins del planeta, de l’hemisferi sud i del nord. Al mateix temps ha descobert i ha quedat captivat per paisatges forestals, agraris i ramaders, amb espècies botàniques capaces de dialogar amb el vi, fins i tot amb un aiguardent o amb una cervesa.

• UN VIATGE PELS SENtiTS A TRAVÉS DE PARATGES ESTIMATS •

Esperit Roca - Destil·leria neix per la voluntat dels germans Roca d’aportar la seva visió dels paisatges, de destil·lar-los i de brindar-ne una nova mirada líquida.

L'EQUIP

Josep Roca

Bernat Guixer

Doctor en química orgànica

Dani Martínez

Sommelier