CISTELLA DE COMPRA

Total: 0,00 

Tramitar Compra

Espanya Península: enviament gratuït per a comandes > 100€

Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

La nostra vocació gastronòmica ens ha portat a fer preguntes als nostres avantpassats. Descobrir totes aquelles begudes comentades per Plini el Vell (23-79) a la seva Història Natural. Rellegir el Liber Vinis (El llibre dels vins), atribuït a Arnau de Vilanova (1240-1311), en què parla del vi com a excipient per a moltes espècies botàniques amb virtuts medicinals. Reinterpretar les grans begudes de la nostra gastronomia festiva: vermuts, quines, ratafies, licors, aiguardents…

 • 01

  La cuina líquida de El Celler de Can Roca

  Extrapolant el projecte “La cuina del vi” iniciat el 1998 per Josep Roca, Esperit Roca proposa treballar les begudes al mateix nivell de flexibilitat i detall que un plat, amb l’objectiu d’assolir l’experiència gastronòmica dels dos elements en conjunt.

 • 02

  Interpretem paisatges

  L’aigua d’una deu, una infusió de les herbes del seu entorn amb un ansat omplert en aquella font, el vi, els vins, són expressions magnífiques d’un indret. Mitjançant l’observació, la vivència, la comprensió, la interpretació i la destil·lació i la combinació d’elements d’un paratge volem proposar-ne una beguda. Volem poder reviure el territori des de la llunyania, com a record servat en una ampolla.

 • 03

  La natura ens inspira

  La plantes que defineixen els paisatges que ens enamoren, siguin naturals o culturals, són a la base de les nostres propostes. Ens agraden els paisatges agrícoles que conviuen sense agressions a la natura salvatge. Així intentem conèixer i comprendre el nostre entorn.

 • 04

  La cultura ens impulsa

  La cultura és el punt de partida i el factor essencial de com es modela la natura per a la construcció d’un paisatge tal com el coneixem, mitjançant l’agricultura, la ramaderia, l’urbanisme i l’obra pública. Aprofundir en la cultura i en el coneixement de les tradicions etnobotàniques, agropecuàries, festives i gastronòmiques d’un territori és imprescindible per destil·lar-ne l’essència.

 • 05

  Més enllà de la tradició

  La tradició, entesa com a pòsit cultural, és part essencial de la nostra identitat. I, justament per això, les tradicions són el punt de partida per a qualsevol innovació. A partir dels valors intrínsecs, proposem reinterpretacions i evolucions compromeses amb l’entorn.

 • 06

  Qualitat i genuïnitat

  Presentem els productes el màxim de despullats, perquè estem convençuts en la qualitat i la singularitat dels ingredients, així com en la pulcritud i minimalisme del procés que utilitzem per arribar-hi. La simplicitat ens permet mostrar una visió genuïna de cada ingredient, potenciant les seves virtuts i sense complexitats barroques que l’emmascarin.

 • 07

  Senzillesa i complexitat

  Creiem que allò aparentment senzill és en realitat complex. Per això, entenem que la nostra feina és domar la complexitat per presentar-la neta, fresca i entenedora. Els productes volen ser fins, esvelts, tensos... Sense opulències ni barroquismes que compliquin innecessàriament la comprensió d’allò que volem mostrar.

 • 08

  Diversitat

  Oferim un ventall molt ampli de begudes. Aiguardents, cerveses, vins, licors vins aromatitzats. Cada tècnica és una eina per treballar en llibertat i sense restriccions. Cada producte aporta la interpretació d’un paratge però també contribueix en la construcció de la figura en perspectiva d’Esperit Roca, com una pinzellada en un quadre.

 • 09

  Singularitat

  Presentem productes únics, en alguns casos irrepetibles, per mostrar un moment determinat d’un paratge concret: una visió, una anyada, un fet singular. Una part per un tot o un tot per una part. Volem fer productes originals i especials per trobar l’excepcionalitat.

 • 10

  Harmonia

  L’ambició de l’Esperit Roca és la creació d’una experiència gastronòmica nova, formada per un conjunt d’elements afinats i en equilibri, amb molt de sentit i força com a solista, però també com a membre d’un conjunt nou.

Corol·lari
Un sol camí regeix aquest decàleg: llibertat d’interpretació, vocació gastronòmica lligada als valors culturals de l’entorn i respecte suprem per la natura