CISTELLA DE COMPRA

Total: 0,00 

Tramitar Compra

Espanya Península: enviament gratuït per a comandes > 100€

Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

La garrofera

Esperit Roca presenta una nova col·lecció enmarcada en la Sèrie Paratge que amplia la gama de productes al món de les cerveses

La Garrofera neix d’una intuïció que entreveu un espai aromàtic i gustatiu prometedor dibuixat pel malt d’ordi, la garrofa, el llúpol i dues artemises. Una intuïció que es concreta i consolida a través del treball de recerca de diversos anys per entendre-la, donar-li forma i afinar-la.

 

La garrofa s’insinuà com una gran aliada i companya de viatge del malt d’ordi, obrint-nos de forma natural la porta al món de la cervesa. La densitat en boca i la complexitat de matisos que oferia aquesta parella -garrofa i malt d’ordi- després de la fermentació ens va captivar.

Una base prometedora que requeria d’algun element que aportés una amargor distintiva i amb caràcter per equilibrar-la. Més enllà del llúpol, ingredient indispensable en el context cerveser, ens va interessar complementar aquesta quota amarga amb el gènere botànic Artemisia que ampliava i enriquia l’abast aromàtic i amargant amb tota una paleta nova de matisos.

Un dels pilars d’Esperit Roca és entendre i interpretar cada ingredient en el context de les begudes alcohòliques. L’objectiu és presentar-los des d’un angle singular, on puguin expressar la seva millor versió i puguin lluir en màxima esplendor.

Cal entendre d’on provenen, quin imaginari atresoren i què són capaços de projectar. Des d’una vessant preeminentment organolèptica, els donem un context per crear composicions de paisatges líquids suggerents. És el cas de la col·lecció La Garrofera.

La garrofa, ingredient paradigmàtic del conreu de secà mediterrani ha jugat sempre un paper destacat en la construcció de l’imaginari Esperit Roca. La recerca obstinada en les plantes del nostre entorn ens va obrir la porta del gènere botànic Artemisia, una família que ens permet recórrer i vincular-nos al territori des d’una diversitat aromàtica i gustativa immensa.

 

D’aquesta associació en naixeren dues cerveses que amplien la Sèrie Paratge: La Garrofera Daurada i La Garrofera Bruna. Juntes mostren en profunditat la força del concepte tot enriquint el nostre ventall de productes a través de la cervesa.

 

Cervesa de paratge, cervesa rupestre.

Sobre nosaltres

Veure

els nostres valors

Veure