CISTELLA DE COMPRA

Total: 0,00 

Tramitar Compra

Espanya Península: enviament gratuït per a comandes > 100€

Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

NEIX ESPERIT ROCA - DESTIL·LERIA

Els productes responen a una interpretació radical de paratges amb significació especial pels germans Roca.

El Celler de Can Roca acaba de llançar al mercat la seva cuina líquida, inspirada en els paratges que han captivat Joan, Josep i Jordi. Esperit Roca – Destil·leria neix per la voluntat dels tres germans d’aportar la seva visió dels paisatges, de destil·lar-los i de brindar-ne una nova mirada líquida. És la concreció de la recerca durant els darrers set anys, en què s’han desenvolupat multitud de begudes servides a El Celler de Can Roca com a maridatge, aperitiu o sobretaula. Des d’aiguardents, licors destil·lats i macerats, vins fortificats, fermentats de fruites i llegums o cerveses. Per a en Josep Roca, Esperit Roca – Destil·leria és el retorn a viatges imaginats durant la seva infantesa: «Des de petit, al bar dels pares, vaig viure amb fascinació el món dels aiguardents i licors. Contemplar les etiquetes em feia viatjar imaginant països. Ara compateixo la il·lusió de l’infant per compartir natura líquida, recuperar memòria antiga i compartir paisatges embotellats», comenta Josep Roca.

Així, el catàleg d’Esperit Roca – Destil·leria, inicialment inclou dues Sèries diferenciades. S’ha plantejat una selecció de productes singulars valuosos per començar a mostrar el projecte més enllà del restaurant i que ens doni la oportunitat de compartir-los amb un públic més ampli.

La Sèrie de Paratge és l’essència i l’eix vertebrador del projecte on paisatges amb una significació especial per als germans Roca inspiren totes i cada una de les propostes: inicialment la Ginebra de Te de Roca i l’Aiguardent de Garrofa. Els propers mesos arribarà el Vi amb Arrels, un vi aromatitzat que completarà la tríada de productes de sortida. La Sèrie de Paratge neix amb la voluntat d’expandir-se amb un ventall creixent de begudes que s’anirà descobrint poc a poc.

A més d’aiguardents, licors i ginebres, el catàleg d’Esperit Roca - Destil·leria també inclou vins aromatitzats i cerveses.

La Sèrie de Cacau connecta amb Casa Cacao, la fàbrica de Xocolata de El Celler de Can Roca. La constitueixen tres begudes que fan brillar el cacau des d’una perspectiva líquida: la Ginebra de Cacau, l’Esperit de Cacau i el Licor de Cacau.

 

 

A través dels paisatges i les espècies botàniques que els componen, proposem una constel·lació de productes que enllaça amb els licors d’herbes dels nostres avantpassats, d’un país amb una tradició de vins i licors i d’alegres i dialogades sobretaules. Com remarca Josep Roca, «la cuina líquida surt d’El Celler de Can Roca per escampar el plaer de la conversa amb unes gotes d’esperit de vida lenta, natural, valuosa».

En l’oferta de la cuina líquida dels germans Roca el cacau i la garrofa hi juguen un paper destacat.
  • 23.01.2023

Sobre nosaltres

Veure

els nostres valors

Veure